Bekijk alle boeken hier.

Bekijk alle boeken hier.

Over Bruggen

Dwars door de Amazone

Publicatiedatum: April 2024

Een beroving in Brazilië.
Een nieuw kruispunt.
Een jaar in Suriname.
Een tweejarig avontuur dwars door de Amazone.

Reis 40,000 kilometer met ze mee, van de armste binnenlanden in Brazilië over de Amazonerivier naar de meest biodiverse plek op aarde, waar ze hun kampementen delen met slangen, apen, spinnen, malariamuggen en pijlgifkikkers.

Stuiter met de auteurs door het regenwoud over kapotgeslagen wegen en krakkemikkige bruggen, waar ze getuige zijn van bosbranden, houtkap en mijnbouw, terwijl ze de dynamiek voelen van de bevolking die haar bestaan hieraan ontleent. Ze logeren in de voormalige strafkolonies in Frans-Guyana, zijn te gast bij marrongemeenschappen in Suriname, en gaan op zoek naar afgelegen inheemse dorpen en moeilijk bereikbare goudmijnen in Guyana.

Over Bruggen – Dwars door de Amazone zit vol off-road avonturen waarbij de Land Cruiser tot het uiterste getergd wordt. De omzwervingen van Karin-Marijke en Coen nemen je mee naar de rijke geschiedenis van de regio, en geven inzicht in het dagelijks leven van inheemsen, marrons, kolonisten en andere, vaak inspirerende, inwoners. De auto brengt plezier, maar ook problemen en pijn; naast de uitdaging van ingestorte bruggen moeten Karin-Marijke en Coen hun eigen kloof overbruggen.

Houd je van spannende offroad avonturen in de wildernis op zoek naar het onbekende, en van verhalen over de lokale bevolking in verafgelegen oorden? Dan is dit boek voor jou.

Ja, Ik bestel graag een avontuur!

Nee, Ik wil meer Avontuur...

Waarom 'Over Bruggen' wordt besteld:

Genoten van de eerste twee boeken. Benieuwd naar de ins & outs van het derde avontuur. Draag er graag aan bij om dit mogelijk te maken.
een donateur
Het geeft energie en is inspirerend om te lezen hoe Karin-Marieke en Coen hun droom leven. De andere reisboeken heb ik met plezier gelezen.
Frank
De boeken die jullie schrijven zijn fantastisch! Het is net alsof ik met jullie mee reis de wereld over!
Yvonne Hulskes-Vogels
Mooi om iedere keer te lezen dat er meer in het leven is. Genieten van de reizen
Dirk Jan Kootstra
Jullie motiveren ons om over 10 jaar dezelfde reis te maken…
Esther
Fijne boeken waarin je zo lekker meereist!
Luna
Het lezen van de ervaringen is voor mij een inspiratiebron; ga niet altijd met de meute mee maar volg je hart.​
Erik Aalst
Omdat het heerlijk is om jullie verhalen te lezen en de bijbehorende foto's een prachtig beeld geven van de situatie ter plaatse.
Martijn Dame
Al vele jaren lees ik jullie boeiende en inspirerende verhalen, heerlijk! Heel nieuwsgierig naar Suriname en de Guyana's.
Marieke Verzijlberght
De 1e twee boeken waren heerlijk om te lezen. Dus ben benieuwd naar nummer 3!
Arjen de Koning
De energie die ik krijg van het lezen van deze boeken, van mensen die wel het lef hebben om hun droom na te jagen. GEWELDIG!
een donateur
Zo erg geïnspireerd door hun eerdere twee boeken, dat wij nu zelf rondreizen in een 4×4 bukhanka. Dankbaar voor dat duwtje.
Chris & Linda
Door hun boeken word je meegenomen in een werkelijk unieke reis, die ik zelf nooit zou kunnen maken.
Louis Cornelussen
De boeken zijn zo heerlijk om te lezen, je waant je door hun avontuur, net alsof je er zelf bij bent.
Paulien Olde Veldhuis
Kan niet wachten om weer mee te worden genomen in jullie avonturen! Prachtige foto’s gecombineerd met meeslepende verhalen, heerlijk!
Marjolein

.