Bekijk alle boeken hier.

Bekijk alle boeken hier.

omwegen

Naar Het Einde van de Wereld

“Naar Zuid-Amerika? Is het daar niet levensgevaarlijk?” “Pas maar op voor de politie – die is hartstikke corrupt!”

Omwegen neemt je mee op de legendarische routes van Patagonië, over de toppen van de Andes en naar de Pantanal draslanden waar ze tussen wilde dieren kamperen. Hun reis wordt niet getekend door gevaar, maar maar wél door de gastvrijheid van sympathieke Zuid-Amerikanen – maak kennis met inheemsen, grootgrondbezitters, zendelingen, redders van het oerwoud, avonturiers, en mensen die de rat-race inruilen voor het buitenleven.

Na 3 jaar, 70.000 kilometer en 40 grensovergangen stort hun huis op wielen in. De restauratie mondt uit in een culturele botsing en als de Land Cruiser in honderdduizend stukken ligt, dreigt de garage in Bolivia er de brui aan te geven. Krijgen Karin-Marijke en Coen hun huis op wielen terug? En zo ja, in wat voor staat?

Wil je weten wat het betekent om jarenlang in een auto rond te reizen en onafhankelijk de wereld te verkennen, dan is dit boek voor jou.

Ja, Ik bestel graag een avontuur!

Reacties van onze lezers

Petje af! Karin-Marijke is er weer in geslaagd om een mooi reisboek, dat aan alle eisen van de reisboekenwereld voldoet, af te leveren. Humor, zelfspot, schitterende foto's, heldere landkaartjes en een mooi spannend verhaal. Nooit geweten dat de restauratie van een wagen zo'n boeiend verhaal op kon leveren. Dat vind ik een extra compliment waard. Als totale leek op het gebied van auto's en motoren vond ik dit te leuk om te lezen, hoe frustrerend dit ook voor Karin-Marijke en Coen geweest moet zijn, het heeft een plezierig te lezen hoofdstuk opgeleverd.
Ada Rosman-Kleinjan
Echt, dit boek neemt je mee naar zuid Amerika! Leest heerlijk weg! Een aanrader
Bas Wieringa
Prachtige foto’s en interessante beschrijvingen. M’n complimenten.
Marja
Net klaar met ‘Omwegen’ en gelijk zin om mijn koffers te pakken 🙂. Heerlijk geschreven en herkenbare verhalen.
Roel de Bruijn
Mijn reactie: zucht, ik vind het nu alweer jammer dat ik je boek uit heb! Ik vind je schrijfstijl fijn, het leest zó weg en spreekt tot mijn verbeelding, ik ‘zie’ jullie ook echt dit alles beleven. Dat vind ik knap, als je dat zo overbrengt. Ook vind ik de verhalen een goede mix van beschrijvingen van jullie omgeving, de mensen, natuur, achtergrond en stukjes geschiedenis en cultuur en persoonlijke belevenissen en zelfreflectie, met in dit laatste af en toe leuke humor verscholen.
Margit de Vries
Het was weer een genot om mee te reizen in jullie boek en meer te leren over de cultuur en geschiedenis van een continent dat al langer tot mijn verbeelding spreekt. Ik heb nu nog meer zin om die kant op te gaan! Wanneer komt het volgende boek?
Annika Groeneveld
Ik heb nog niet veel gelezen maar dat wat ik gelezen heb is super gaaf. Leest lekker weg. Maar waar ik al direct van onder de indruk ben is de uitstraling van de boeken. Een prachtige aanwinst voor mijn boekenkast.
François Hampsink
Jullie zijn een inspiratie voor ons. Het leven is kort, er is zo veel meer dan het ‘normale’ leven.
Vivian & Jeroen
Er zijn wereldwijd geen andere koppels die een vergelijkbaar avontuur hebben ondernomen.​
Tjaart Kuipers​
Net binnen! En het ziet er geweldig uit. Met nóg meer foto's en die zijn allemaal even mooi. Daar kun je trots op zijn.
Jos Kemme
We hebben veel bewondering voor de manier waarop Karin-Marijke & Coen hun dromen verwezenlijken en voor hun doorzettingsvermogen.
Harry & Marianne Alferink
De boeken van Karin-Marijke en Coen zijn voor ons heel waardevol als voorbereiding op de reis die we zelf willen gaan maken!
Monique, Utrecht
De schrijvers zijn een mede-inspiratie geweest om onze baan op te geven en voor onbepaalde tijd naar Zuid-Amerika te vertrekken. Life changing.
Marieke Verzijlbergh​​

.