Onze boeken op een rijtje

Van Het Pad Af

(Paperback & Ebook)

Alles achterlaten en de wijde wereld in met een verroeste Land Cruiser. In 3,5 jaar 75.000 kilometer naar Zuidoost Azië. Van het pad af, of van het padje af?

OMWEGEN

(Paperback & Ebook)

Omzwervingen door Zuid-Amerika, 70.000 kilometer in 3,5 jaar. Bijzondere ontmoetingen in adembenemende landschappen en een cultuurbotsing tijdens een dramatische restauratie van de oude Land Cruiser.

OVER BRUGGEN

(Paperback)

Offroad door de geschiedenis en het moderne leven van Noord-Brazilië en de Guyana’s, dwars door het regenwoud en over verlaten stranden in onze trouwe Land Cruiser.

Voor wie die zich afvraagt of het echt kan – alles achterlaten, de wijde wereld intrekken en vertrouwen hebben in wat er op je pad komt – deze boeken zijn voor jou.

Klik hierboven voor meer informatie over een van de boeken. Lees het eerste hoofdstuk, geniet van het introductie filmpje en bekijk de extra foto’s die bij de hoofdstukken horen.

Ben je geïnteresseerd in meer dan één avontuur, dan hebben we een pagina met een speciale aanbieding. Bestel twee of drie boeken en maak de serie compleet. Als extra bonus betalen wij de verzendkosten.

Wanneer komt boek 4?...

Wil je weten wanneer boek 4 uitkomt, of op de hoogte blijven van speciale aanbiedingen? Dat kan. 
Vul hiervoor onderstaand formulier in, dan houden we je op de hoogte zodra we nieuws op het boekenfront hebben.

Ja, houd mij op de hoogte van jullie nieuwe boeken en aanbiedingen.